Raja4Divers Resort

Klicka på bilden för att virtuellt besöka resorten.

Raja = Kung
Ampat (Empat) = Fyra
Pulau = ö

Raja Ampat Divers eller Raja4divers resort ligger på den lilla ön Pulau Pef och erbjuder hela regionens bästa dykcenter. Närhet till alla de bästa dykplatserna och för att vara Nya Guinea eller Indonesien, Papua Barat så är det här riktigt hög standard på en så här totalt avlägsen plats så fjärran från massturism. En dykresa till Raja Ampat är inte en dykresa, det är ett äventyr och dykresor hit blir allt mer populära.

Vi erbjuder självklart den här fantastiska dykdestinationen och här hittar du det som nog kan anses som lite generellt världens bästa dykning men och med stora bokstäver, det beror så klart på säsong och vad du är intresserad av, egna jämförelser med mera.

Något som verkligen gör Pulau Pef unikt är att du kan röra dig över hela ön och även se och uppleva naturen på land. Inekter, blommo, fjärilar och fåglar. Men här finns möjlighet att paddla kanot, snorkla på orörda korallrev och självklart finns mängder med dykplatser inom nära håll.

Rummen är förhållandevis stora och alla bungalows har egen toalett. När du inte dyker kan du antingen ligga och lata dig på altanen på solstolarna som finns eller varför inte ta en promenad över ön till din egen lilla lagun och bara koppla av.

Personalen på Ahe dive resort

Hit åker du veckobasis och alla program startar söndag och slutar fredag med avfärd in mot Sorong där du har en natt på hotell innan flyget går vidare hem eller vidare i Indonesiens magiska övärld.
En vecka erbjuder 5½ dykdag och två veckor erbjuder 12½ dykdagar totalt.


Ta chansen att uppleva något av allt det fantastiska som Raja Ampat (Empat) har att erbjuda.


Öppna ditt pass till Raja4divers i världens artrikaste region !


< Här ligger Raja4divers Resort >