Liveaboard fantastiska Fiji

Fullbokad - kölista är möjligt

Vi ankommer Fijis internationella flygplats i Nadi två dagar innan liveaboarden och tar oss till norra delen av Viti Levu (huvdön) där vi bor i två nätter på Volivoli beach resort för att lapa lite sol, koppla av efter en lång resa och komma ikapp med tidsomställningen (10 timmar). Efter det är det ombordstigning på vårt hem för tio nätter framåt, Fiji Siren som tar totalt 16 gäster. Ombord ingår självklart helpension och ca 34 dyk totalt varav en del nattdyk, fri nitrox ingår ombord.

fs fscabin

fsdeck fssaloon

< Volivoli virtual tours >

Så här har jag tänkt mig resan men självklart går det att lägga till dagar både innan och efter dykkryssningen eller varför inte göra stopp på vägen dit eller tillbaka.
Beroende på val av flygbolag så är till exempel, Australien, Nya Zealand, Hongkong, Singapore, Los Angeles eller Seoul möjliga men det finns andra alternativ också.

22 okt - 2019
Avresa

24 okt
Ankomst till Nadi och transfer till Voli voli beach resort

24 - 26 okt
02 nätter boende del i dubbelrum inkl frukost

26 okt
Utcheckning och ombordstigning

26 okt - 05 nov
Dykkryssning

Fijimap

05 nov
Avstigning och transfer till flygplats eller eget fortsatt resand
Flyg åter till Skandinavien

06/07 nov
Åter hemma beroende på flygrutt


Prisidé / person från  42.490:-
Inklusive liveaboard, transfers, 2 nätter boende

Tillkommer:
Internationellt flyg till Fiji, egen shopping, övriga måltider, marinparks- och hamnavgifter (fn 200 Euro), ev dricks och tilläggsprogram.
Självklart bokar vi internationellt flyg för dig som så önskar och självklart går det bra att förlänga resan efter eget önskemål

Priserna är baserade på platstillgång, valutakurser och tillgängliga priser i juli 2017

Vi reserverar oss  för ändringar av aktuella prislistor, valutakurser och tillgång till plats på resorter och flyg. Endast slutbetalt och bekräftat arrangemang garanterar ett fast pris.

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev