Buddy Dive Resort

Buddy

På Buddy Dive är man kända för den vardagliga atmosfären, personliga servicen, rymligt boende, en dykorganisation som har något för var och en, bekväma båtar, komplett uthyrning och butik, bra personal och en unik "Drive Thru" med en tvåfilig luft/nitrox fyllningsstation. Det spelar ingen roll vilken lägenhet du bor i, du är aldrig längre bort än ett giant stride från deras populära husrev som är fullt av liv och perfekt för dykning och snorkling, dag som natt.

Ta din hyrbil som ingår i ditt ”Drive & Dive Package” och nyttja fördelen av de ca 60 olika dykplatser som är tillgängliga från land på Bonaire eller upplev ön med en av deras guider under en av de många utflykter som de erbjuder genom sitt aktivitetscenter.
Dykare, snorklare, äventyrare eller resenärer som söker avkoppling kommer alla att känna sig lika hemma på Buddy Dive.

Du kommer vilja spendera tid i en hammock eller solstol vid någon av de tre pooler som finns för att sola eller slinka ner till poolbaren på en cocktail innan du njuter av någon av restaurangens lokala specialiteter.

Njut av middagen med riktig havsutsikt vid restaurangen, Lions Den, eller deras temakvällar med till exempel barbeque vid stranden.


< Här ligger Buddy Dive Resort >

< Väder på Bonaire och Buddy Dive just nu och prognos mm >

Header

Nyhetsbrev